Service Auto - Piese Auto Berceni - Service Multimarca Berceni

Go to content

Main menu:

Service Auto

 
Piese Auto Berceni

Deoarece detinem si magazin de piese auto multimarca la noi veti gasi orice piesa pentru orice masina . Avem atat piese auto OEM cat si piese aftermarket de buna calitate.
 
 

Revizii tehnice
Orice producator auto recomanda revizii tehnice la un anumit numar de kilometri sau dupa un anumit timp. Depasirea numarului de kilometri sau a numarului de zile duc automat la obligativitatea efectuarii reviziei tehnice. Pentru a efectua acesta revizie cat mai rapid si mai usor exista ARONALL IMOCOM  S.R.L.
Avand personal specializat pe diferite marci auto suntem pregatiti tot timpul sa-ti acordam sprijinul de care ai nevoie.
Doar la ARONALL IMOCOM S.R.L. gasesti cea mai mare gama de uleiuri si filtre auto, toate pe stoc si la cel mai mic pret.
Avand grija de clientii nostri ,la fiecare revizie personalul specializat din service verifica GRATUIT starea placutelor de frana, grosimea discurilor de frana, posibilele jocuri la directie si presiunea in roti (inclusiv in roata de rezerva).
Tot aici beneficiezi GRATUIT de sfaturi tehnice privind exploatarea si intretinerea autoturismului si de resetarea GRATUITA a contorului de bord.
Reparatii electrice
Datorita sistemelor sofisticate de diagnoza pe care le avem la dispozitie putem efectua reparatii incepand de la repararea electromotoarelor si alternatoarelor si pana la reparatii de calculatoare auto.
Efectuam GRATUIT verificarea instalatiei electice pentru autoturisme la care montam acumulator auto cu cel mai performant sistem.
Diagnoza computerizata
Dorind sa fim cel mai bun service multibrand am considerat ca pentru reparatii complete este nevoie de posibilitati complete de scanare a autoturismelor.
De aceea pe acest segment, dotarea noastra este cea mai buna posibila.
La ARONALL IMOCOM S.R.L. iti putem oferi trei modalitati de scanare utilizand sofware original licentiat si in permanenta upgratat.
Service instalatii climatizare
Avand in vedere ca majoritatea autoturismelor mai noi sunt dotate cu instalatie de climatizare la care din doi in doi ani trebuie regenerat freonul si schimbat uleiul ARONALL IMOCOM S.R.L. are in dotare la serviceul propriu doua aparate de clima pentru a putea face fata solicitarilor din ce in ce mai mari pe acest segment.
Impreuna cu instalatia de curatare interioara a circuitului de climatizare, solutiile de curatat tubulatura de aer si sistemele de diagnosticare a pierderilor de freon suntem cel mai bine dotat service.
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu