Piese Auto - Piese Auto Berceni - Service Multimarca Berceni

Go to content

Main menu:

Piese Auto

 Una dintre cele mai dificile sarcini este aceea de a gasi piese auto de calitate pentru masina ta. Indiferent daca ai o limuzina de mii de euro sau o micuta masina de oras, parca nu se mai gasesc piese de schimb ieftine si bune. Fie ai parte de chinezarii accesibile care clacheaza dupa o luna fie dai bani prea grei pentru ceva ce in mod clar nu valoreaza atat, pur si simplu nu e bine. De aceea, noi am creat Sawauto.ro, un magazin online pentru tine, clientul nostru, cel care vrea sa fie tratat corect si sa primeasca marfa de calitate.
Piata de piese auto este una dintre cele mai aglomerate din Romania. Din pacate, majoritatea celor ce activeaza pe acest segment pun profitul deasupra satisfactiei clientului. Si suntem convinsi ca cel putin odata ai simtit si tu gustul amar al unei achizitii care nu si-a meritat banii. Tocmai de aceea, noi, echipa care sta in spatele brandului Sawauto.ro, incercam sa ne implicam cu tot sufletul in ceea ce facem. Intreaga noastra activitate urmareste ca tu sa fii multumit de ceea ce primesti.
De la ulei de motor, la antigel, baterii de masina sau piese de caroserie, la noi gasesti tot ceea ce ai nevoie. Si sa nu crezi ca vrem sa te atragem cu sloganuri de genul "cel mai mic pret" sau "reduceri". Astea sunt doar un bonus pentru ca la noi vei gasi ceva cu totul diferit: cel mai bun raport intre banii pe care ii dai si piesele auto pe care le cumperi. La sfarsit vei constata ca achizitionand piese auto de calitate, vei economisi nu doar in magazin ci si in cheltuielile conexe de intretinere a masinii: factura de la service, benzina si timpul consumate.
Dincolo de orice reclama, e drept, suntem aici ca sa obtinem profit din afacerea noastra. Dar scopul nostru este sa ne castigam clientii si sa ii facem sa revina. La noi, nu vei gasi marfa de proasta calitate ci doar cele mai bune piese sau solutii aftermarket verificate. Iar daca nu ne crezi, poti veni sa ne vizitezi in Bucuresti, Strada Luica nr 24 , magazinul nostru este cea mai buna carte de vizita pe care am putea sa ti-o oferim. Iti garantam ca nu vei regreta.
www.piese-auto-berceni.ro este un site operat de SC Aronall Imocom  SRL , cu punct de lucru in Bucuresti, Strada Luica nr 24 sector 4 berceni

Cu o experienta de 10 ani in vanzari auto, echipa noastra va sta la dispozitie pentru consilierea celor care ne contacteaza pe site, email sau telefonic.
 
 
Back to content | Back to main menu